1.10.2015

Polar Akkulämmmitin Scanian lisävarusteeksi

Polar Akkulämmitin on saatavana nyt myös uusiin Scania kuorma-autoihin.
Kyseessä on raskaalle kalustolle suunniteltu akkulämmitin mikä lisää käyttövarmuutta ja pidentää merkittävästi akkujen elinikää erityisesti arktisissa olosuhteissa.
Polar Heater tuotekehitti Scanian uusiin autoihin oman akkulämmittimen. Vaatimuksena oli lähtöluetettavuuden ja käyttövarmuuden parantaminen vaativissa pohjoisen olosuhteissa. Vaatimuksena oli myös helppo ja nopea asennus huollon tai kokoonpanon yhteydessä.
Scania valmistaa yli 80.000 ajoneuvoa vuodessa. Scania on yksi maailman suurimmista raskaan kaluston valmistajista.
Polar Akkulämmitin on valmistettu silikonikumista, mikä kestää hyvin happoja, öljyjä, liottimia, suoloja ja vettä. Polar Akkulämmitin on erittäin kestävä, taipuisa ja täysin vesitiivis. Polar Akkulämmitin on ainoa akkulämmitin maailmassa missä on termostaatti ja mikä toimii verkkovirralla. Akkulämmitintä testattiin 3 vuotta vaativissa pohjoisen olosuhteissa ennenkuin se päästettiin markkinoille jotta voitiin olla varmoja sen turvallisuudesta ja toimivuudesta ääriolosuhteissa.
Akkulämmitin täyttää autoteollisuuden sertifikaatin ISO/TS 16949 ja ISO 14001 mukaiset vaatimukset ja noudattaa lisäksi standardin SFS-EN 50066 ja pienjännitedirektiivin mukaisia vaatimuksia.
CE-sertifioitu. Patentti- ja mallisuojattu.
Polar akkulämmitin on oikea valinta kun käytetään paljon lisälaitteita ja ajetaan lyhyttä matkaa.

VALMISTETTU POHJOISEN OLOSUHTEISIIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.